Οι χειμερινές εκπτώσεις στη DUR ξεκινούν και φτάνουν το -50% σε όλα τα είδη της. Οι λάτρεις του brand ανδρικής ένδυσης, μπορούν να επωφεληθούν με μοναδικές εκπτώσεις  σε όλη τη συλλογή Winter 2018-2019, από τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 σε όλα τα καταστήματα DUR και στο DUR E-shop.

Η DUR προσφέρει τη δυνατότητα στο πιστό της κοινό να επιλέξει σε απίστευτες τιμές ξεχωριστά casual κομμάτια από τη νέα χειμερινή κολεξιόν που διαμορφώνουν ένα επιμελημένο ντύσιμο! Ζεστά μπουφάν, καρό πουκάμισα σε έντονες αποχρώσεις και μοτίβα, πλεκτά εξαιρετικής ποιότητας, πόλο μπλουζάκια, κλασσικά πικέ, διαχρονικά παντελόνια chinos, καθώς και τα χειροποίητα υποδήματα, δημιουργούν κάποιους από τους απόλυτους προτεινόμενους casual chic συνδυασμούς DUR, αναδεικνύοντας ιδανικά την προσωπικότητα του κάθε άντρα! Ανανεώστε την εμφάνισή σας, αλλάξτε τη διάθεσή σας ή κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο ανδρικός προορισμός για τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις είναι τα καταστήματα DUR.

Επισκεφτείτε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR ή περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop:  www.dur.gr και ανακαλύψτε την κολεξιόν με απίστευτες εκπτώσεις!