Στην εκδήλωση Creative Greece 2017: Η εξωστρέφεια στην ελληνική επιχειρηματικότητα, την οποία διοργάνωσε η Active Business Publishing, βραβεύτηκε η ελληνική εταιρεία DUR για την πολύχρονη παρουσία της στο χώρο του ανδρικού ενδύματος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλός της κ. Θεόδωρος Δούρος, η DUR με σχεδόν 60 χρόνια πορείας στο ελληνικό επιχειρείν, αναγνωρίζει πως η εξωστρέφεια υπήρξε πάντοτε μονόδρομος για την επιτάχυνση της οικονομίας και την ανατροπή του κακού σκηνικού. Ακόμη, ο κ. Δούρος τόνισε πως ο κλάδος της ένδυσης για χρόνια λειτουργούσε ως βιομηχανία ενδύματος και όχι ως βιομηχανία μόδας, με αποτέλεσμα να μην εστιάζει στις αξίες και στο χτίσιμο του brand. Κλείνοντας υπογράμμισε ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα έχει ανάγκη από ανθρώπους με ανατρεπτικές και πρωτοπόρες ιδέες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην πρόοδό της και στην ισχυροποίηση της εικόνας «Μade in Greece».

Να σημειωθεί ότι εδώ και σχεδόν έξι δεκαετίες η DUR αποτελεί σημαντικό παράγοντα της υγιούς επιχειρηματικότητας της χώρας και φροντίζει να συμβάλλει σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της οικονομίας.