Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις έως -50% σε όλη τη συλλογή “RELEASE”, που "απελευθερώνουν" την προσωπική έκφραση για το φετινό καλοκαίρι σε όλα τα φυσικά καταστήματα DUR και online στο www.dur.gr.

Με τις προνομιακές τιμές της η DUR προσκαλεί το ανδρικό κοινό να συνοδεύσει τη χαλαρή βόλτα στη θάλασσα, το business lunch ή τη βραδινή εξόρμηση με στιλ, κομψότητα και άνεση. Η συλλογή  “RELEASE” χαρακτηρίζεται από τα παραπάνω στοιχεία  με πηγή έμπνευσης τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της DUR αποτελούν αφορμή για ανανέωση αλλά και ευκαιρία για εμπλουτισμό της γκαρνταρόμπας με τα μοναδικά ενδύματα της συλλογής, όπως το χαρακτηριστικό λευκό πουκάμισο με πηγή έμπνευσης τον Εύζωνα, που συμπληρώνεται από το μπλε βαμβακερό cotton-twill, ως μια σύγχρονη αναπαράσταση της φέρμελης- γιλέκου. Ενώ το κόκκινο ανεξίτηλο κολάρο που ακολουθείται από φούντες μεταξοτυπίες στο ύφασμα κάνει τη δική του σαφή αναφορά στο φάριο - καπέλο του Εύζωνα.

Η DUR που γιορτάζει 60 χρόνια παρουσίας στον χώρο της μόδας δημιουργεί μοναδικά ανδρικά ενδύματα που απευθύνονται σε όλους. Για αυτό και επιλέγει να προσφέρει στο κοινό της εκπτώσεις και εξαιρετικές προσφορές χωρίς να διαπραγματεύεται την ποιότητα και την κομψότητα που τη χαρακτηρίζει.