Στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων, στον εμπορικό της πεζόδρομο, έχει μεταφερθεί πλέον το κατάστημα της DUR, η οποία συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ανδρικής ένδυσης καθώς και περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας στα Τρίκαλα.

Ειδικότερα, στην οδό Ιουλιέτας Αδάμ 3 ξεχωρίζει το πλήρως ανανεωμένο κατάστημα του brand DUR που προσφέρει άνεση αγορών αλλά και πλήθος επιλογών για τον άνδρα με αγαπημένα και must have ενδύματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Το έμπειρο προσωπικό του είναι άριστα καταρτισμένο και θέτει σε προτεραιότητα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών προσφέροντας εξατομικευμένες προτάσεις για κάθε περίσταση. Το νέο κατάστημα DUR στο κέντρο των Τρικάλων συνδυάζει τις αξίες του κλασσικού με καινοτομίες που χαρακτηρίζουν την εποχή.

Επιπλέον, ανάγοντας την επίσκεψη του ανδρικού κοινού στο κατάστημα της DUR σε μια ξεχωριστή εμπειρία, το brand προσφέρει τη δυνατότητα ατομικού ραντεβού με την έμπειρη ομάδα του προσωπικού του για να παρέχει ειδικές συμβουλές. Τηλ. επικοινωνίας: 2431600874.