Η Dur, η πρωτοποριακή ελληνική εταιρεία ανδρικής ένδυσης, παρουσίασε την συλλογή της 'Ανοιξη-Καλοκαίρι 2015, εμπνευσμένη από Yacht Clubs, ήλιο και θάλασσα. Με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, αναμειγνύει την διακριτική πολυτέλεια με την άνεση, δίνοντας ένα εξαιρετικά γοητευτικό αποτέλεσμα. Η συλλογή πουκαμίσων της Dur, με το μπλε κυρίαρχο σε διάφορες αποχρώσεις, με ρίγες ναυτικές  και μικρο-Jacquard υφάσματα κάνει τον άντρα να ξεχωρίζει για την κομψότητα και το στυλ του.

Polo μπλούζες και t-shirts, από ζωντανές νηματοβαφές, συνδυασμένα με παντελόνια chinos δροσερών χρωμάτων και πανιών, όπως canvas, καμπαρντίνα και pique, αλλά και pima cotton για τους πιο απαιτητικούς πελάτες κυριαρχούν στη νέα συλλογή της Dur. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά οι fans της Dur θα γνωρίσουν μια εντυπωσιακή συλλογή χειροποίητου ανδρικού υποδήματος “city” σε pop σουέντ χρώματα.

Η Dur, γνωστή για την διαχρονική κομψότητα και δημιουργικότητά της, παραμένει από το 1960  μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της ανδρικής ένδυσης. Η ξεχωριστή αυτή συλλογή είναι αποτέλεσμα της Dur creative team.