Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στα φυσικά καταστήματα μέσω online κράτησης

Τη δυνατότητα κράτησης επίσκεψης για εξατομικευμένο ραντεβού με έναν stylist της DUR προσφέρει πλέον η εταιρία μέσω online φόρμας στο www.dur.gr.

Η DUR ενισχύει την αγοραστική εμπειρία του κοινού προσφέροντας ένα νέο εργαλείο που καθιστά τη σχέση με τη μόδα και το brand πιο άμεση. Η ανάγκη των φίλων της DUR για ανανέωση του στιλ και της γκαρνταρόμπας τους συνδυάζεται με τις συμβουλές και την καθοδήγηση των έμπειρων stylists της εταιρίας που με τις γνώσεις τους μπορούν να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις του ανδρικού κοινού με μια επίσκεψή τους στα φυσικά καταστήματα της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα.

Η κ. Αγγελική Δούρου, Εμπορική Διευθύντρια της DUR, με αφορμή τη νέα υπηρεσία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι νέες τεχνολογίες το τελευταίο διάστημα συμμετέχουν πιο έντονα από κάθε άλλη φορά στην καθημερινότητά μας. Δημιουργούμε και προσφέρουμε την ευκαιρία με έναν απλό και εύκολο τρόπο μέσω του online συστήματος booking, σε όλους τους φίλους της DUR να γνωρίσουν από κοντά τη νέα μας συλλογή και να εξασφαλίσουν τις ιδανικές προτάσεις από την ταλαντούχα ομάδα μας για ένα ολοκληρωμένο outfit».

To κοινό με λίγα και εύκολα βήματα μέσω της online φόρμας έχει τη δυνατότητα της δωρεάν κράτησης του ραντεβού του, την ημέρα και την ώρα που τον εξυπηρετεί, για να απολαύσει την περιήγηση στην πιο πρόσφατη συλλογή της DUR και με τις κατάλληλες συμβουλές να καταλήξει σε ένα ολοκληρωμένο outfit για όλες τις περιστάσεις.