Η DUR ήταν υποστηρικτής του 3ου Συνεδρίου Hotel Tech, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens με στόχο την ανάδειξη της αξίας του Ψηφιακού Μετασχηματισμού των τουριστικών επιχειρήσεων και των μονάδων φιλοξενίας, που αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης αλλά και ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας τους.

Προσελκύοντας στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά και επαγγελματίες από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση τεχνολογικών έργων στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, το Συνέδριο Hotel Tech, αποτέλεσε σημείο αναφοράς των τεχνολογικών εξελίξεων στον τουριστικό κλάδο. Η DUR, αφουγκραζόμενη πάντα τις εξελίξεις, συνέβαλε με την στήριξη της στην επιτυχημένη πορεία του συγκεκριμένου συνεδρίου που εστιάζει προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των υποδομών των τουριστικών μονάδων φιλοξενίας.

Η DUR με παρουσία στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1960, υποστηρίζει και ενισχύει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.