Η DUR συμπληρώνει φέτος το 60ό έτος δημιουργικότητας στον χώρα της μόδας και υποδέχεται το φθινόπωρο με τη νέα της Συλλογή Φθινόπωρο /Χειμώνας 2019 – 2020. Η νέα κολεξιόν προσφέρει στον σύγχρονο άνδρα άνεση και στιλ, με ανανεωμένες και μοντέρνες επιλογές που καλύπτουν την καθημερινότητα αλλά και την αναβαθμισμένη εμφάνιση για εκλεκτές περιστάσεις στην πόλη.

Ειδικότερα, η DUR δημιούργησε μια συλλογή που εξισορροπεί το business με το casual στιλ αναμειγνύοντας δυο κόσμους σε έναν. Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής και υιοθετώντας την καινοτομία, η DUR για τη φετινή χρονιά λανσάρει ένα νέο υβριδικό, athleisure τζάκετ που το σχέδιο του συγχωνεύει την πλεκτή ζακέτα και το μπουφάν, αποδίδοντας ένα ρούχο του οποίου και οι δυο όψεις, η κομψή και η αθλητική, είναι το ίδιο δυνατές. Πρόκειται για μια άνετη επιλογή που υπόσχεται να γίνει το πιο χρήσιμο και βολικό ρούχο της φετινής σεζόν, εντός και εκτός πόλεως.

Στις τελευταίες τάσεις της DUR, που καλύπτει κάθε ανάγκη για στιλ και κομψότητα, συγκαταλέγεται, επιπλέον, η ζακέτα με κόψιμο σακακιού που έχει ως πλεονέκτημα τον εύκολο συνδυασμό τόσο με ένα t-shirt, όσο και με ένα πουκάμισο. Από τη συλλογή της DUR για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 δεν λείπουν τα tweed και cotle σακάκια που ο συνδυασμός τους με ένα ζεστό πλεκτό και με ένα ζευγάρι chelsey μπότες δημιουργούν την πιο smart casual εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η DUR, δίνει λύσεις στον άνδρα που θέλει να έχει στιλ σε κάθε του έξοδο αφού και σε αυτή την collection τα πουκάμισα και τα πλεκτά με την υπογραφή της εταιρείας σε διάφορες υφές και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως σε πετρόλ, τερακότα και κόκκινο, θα αποτελέσουν τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν.

Τέλος, για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα η DUR προσφέρει στους φίλους του brand άνετες επιλογές που αναδεικνύουν το προφίλ του σύγχρονου άνδρα αλλά και τη δυναμική της casual ανδρικής ένδυσης, βασιζόμενη στα πιο ποιοτικά υφάσματα και τις καλύτερες πρώτες ύλες.