Με την υποστήριξη της DUR, πραγματοποιήθηκε το 8o Συνέδριο e-Business World & Social Media World, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ειδικότερα, στελέχη εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν αλλά και πλήθος κόσμου βρέθηκαν στο συνέδριο-θεσμό των τεχνολογικών εξελίξεων και δυνατοτήτων και παρακολούθησαν ομιλίες για τη νέα εποχή των Social Media. Η DUR, ως μία σύγχρονη εταιρία που αναγνωρίζει τις ανάγκες της αγοράς και του online επιχειρείν συνέβαλε με την στήριξη της στην διοργάνωση του συνεδρίου παρέχοντας τα χαρακτηριστικά DUR t-shirts στους διοργανωτές. 

Η DUR, με παρουσία στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1960, ενισχύει σταθερά  πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην καινοτομία και αναδεικνύουν τη σημασία και την αναγκαιότητα των σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.