Με μπλουζάκια DUR συμμετείχαν οι εθελοντές του Συνεδρίου BnB Guest, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2019 και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, επισημαίνοντας τις επιπτώσεις της αγοράς βραχυχρόνιας τουριστικής μίσθωσης στους ιδιοκτήτες ακινήτων από μία ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων στο πεδίο του τουρισμού.

Προσελκύοντας μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, τόσο ιδιωτών όσο και εταιρειών, από όλο το φάσμα όσων ασχολούνται με την Οικονομία Διαμοιρασμού και την Βραχυχρόνια Μίσθωση, το συνέδριο παρείχε πληροφορίες για όλο το εύρος της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης για ένα καλύτερο μέλλον στον τομέα των επενδύσεων τόσο ιδιοκτητών όσο και διαχειριστών ακινήτων. Η DUR συνέβαλε με την στήριξη της, στην επιτυχημένη πορεία του συγκεκριμένου συνεδρίου με κύριο στόχο να διερευνήσει τις προκλήσεις αλλά και να αναδείξει τις ευκαιρίες που αναδύονται στο αναπτυσσόμενο τμήμα της τουριστικής αγοράς.

Η DUR με παρουσία στον χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1960, ενισχύει σταθερά  πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα επαναπροσδιορίζοντας τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.