Το Pink the City 2018, τη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη ενημερωτική διοργάνωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα στήριξε η DUR, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στην Πάτρα. Αποτελώντας χορηγό των εθελοντών της δράσης, η εταιρεία πλαισίωσε τον συμβολικό περίπατο από την Πλατεία Υψηλών Αλωνίων ως τον Μόλο του Αγίου Νικολάου, συμβάλλοντας στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας.

Με στόχο την προώθηση της αλληλεγγύης προς τις γυναίκες που νοσούν, αλλά και της αξίας της πρόληψης  και έγκαιρης διάγνωσης, το Pink The City 2018 συγκέντρωσε πλήθος συμμετοχών, με τη DUR να δίνει το δυναμικό “παρών” στη διοργάνωση που έθεσε στο επίκεντρο την απομυθοποίηση του καρκίνου, την ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για τη νόσο, καθώς και τη σημασία της οργανωμένης αλληλοβοήθειας.

Η DUR, με γνώμονα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ενισχύει συστηματικά ενέργειες που αναδεικνύουν ζητήματα Υγείας με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και τη σωστή πληροφόρηση σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.