Η DUR ήταν χορηγός ένδυσης στο 9ο Συνέδριο Security Project 2022 που πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαρτίου με θέμα: “Empowering Security Transformation”.

Ειδικότερα, η DUR επιμελήθηκε με επιτυχία την εμφάνιση των διοργανωτών και εθελοντών του συνεδρίου, με «πρωταγωνιστή» τα διαχρονικά και αγαπημένα DUR polo t-shirts. Η διοργάνωση ανέδειξε ένα καίριο  θέμα για την εποχή, τον μετασχηματισμό της ασφάλειας, με ομιλίες και παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες και ειδικούς του κλάδου. Το Συνέδριο παρουσίασε τις σημαντικές αλλαγές που συντελούνται σήμερα στη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων για την προστασία των υποδομών και των εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι ομιλητές αναφέρθηκαν σε μια σειρά εξειδικευμένων θεμάτων εστιάζοντας στην πρόληψη και στη βαθιά κατανόηση των κινδύνων μέσα από την εκπαίδευση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μορφής απειλής για την ανθρώπινη ζωή, με πυλώνα το Safety & Security Awareness.

H DUR βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης στηρίζοντας κάθε συνέδριο τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας την δέσμευσή της για την πρόοδο της κοινωνίας.