Είναι η εποχή των καλοκαιρινών εκπτώσεων και η DUR φέρνει τις πιο κομψές προσφορές για το φετινό καλοκαίρι. Με εκπτώσεις έως -50%, το DUR Summer Sale έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες για το καλοκαιρινό στιλ.

Το DUR Summer Sale -50% επικεντρώνεται στo combo sale, δηλαδή στη συνδυαστική ευκαιρία έκπτωσης αγοράζοντας παντελόνι ή βερμούδα μαζί με πόλο μπλούζα. Με τις προνομιακές τιμές των καλοκαιρινών προσφορών οι φίλοι του brand θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο outlook για τις ζεστές μέρες στο γραφείο ή για τις δροσερές αποδράσεις στη θάλασσα.

Η DUR εγγυάται μια ανάλαφρη αίσθηση με την ξεχωριστή ποιότητα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των ενδυμάτων της. Ταυτόχρονα, τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα στα διαχρονικά DUR Polo t-shirts και τα διαφορετικά υφάσματα και patterns στις βερμούδες και στα παντελόνια δημιουργούν ξεχωριστούς συνδυασμούς, που ανεβάζουν τη διάθεση. 

Το ανδρικό κοινό έχει την ευκαιρία να κάνει τις αγορές του και να επωφεληθεί από το DUR Combo Summer Sale έως -50% στο κοντινότερο κατάστημά του ή online στο www.dur.gr.