Η DUR ανακοινώνει τις ενδιάμεσες εκπτώσεις έως -40% από την 1η έως τις 15 Νοεμβρίου. Οι φίλοι του αγαπημένου ανδρικού brand έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα τους με μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή Autumn/Winter 2019-2020 σε μειωμένες τιμές.

Ειδικότερα, η DUR προσφέρει μία τεράστια γκάμα επιλογών σε προνομιακές τιμές απευθυνόμενη στον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει. Τα πουκάμισα, τα σακάκια και τα αγαπημένα πόλο shirts είναι κυρίαρχα στις ενδυματολογικές επιλογές των φίλων της DUR. Παράλληλα, τα πλεκτά, τα μπουφάν αλλά και τα παντελόνια είναι κλασικές επιλογές που μπορούν να φέρουν αέρα ανανέωσης στο στιλ του δυναμικού άνδρα, που επιζητά την κομψότητα σε κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ το athleisure τζάκετ, που είναι ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής Autumn/Winter 2019-2020, αποτελεί ένα άνετο και σικ ρούχο εντός κι εκτός πόλεως. 

Οι φίλοι της DUR μπορούν να βρουν σε όλα τα φυσικά καταστήματα  και διαδικτυακά στο www.dur.gr, τα αγαπημένα είδη ένδυσης σε  ασυναγώνιστες, προνομιακές τιμές.