Μοναδικές εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το -40% μπορεί να απολαύσει το ανδρικό κοινό με μια επίσκεψη στο δίκτυο των καταστημάτων της DUR ή στο online κατάστημά της.

Ειδικότερα, η DUR καλωσορίζει το Φθινόπωρο με τη νέα συλλογή AW2021’ συνεχίζοντας να δημιουργεί μία σειρά ποιοτικών και εναρμονισμένων με τις σύγχρονες τάσεις προϊόντων και να προσφέρει στους άνδρες φίλους του brand άνεση μέσα από τα προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα και στιλ μέσα από τις ολοκληρωμένες προτάσεις outfit για την κάθε στιγμή της ημέρας. Πουκάμισα business, παντελόνια chinos και κοτλέ για σπορ-casual εμφανίσεις, αλλά και πόλο πικέ είναι μερικές από τις ενδυματολογικές προτάσεις της DUR για το φετινό Φθινόπωρο, τις οποίες μπορεί να αποκτήσει το ανδρικό κοινό με εκπτώσεις έως -40% αλλά και να επωφεληθεί περαιτέρω μέσα από επιπλέον προωθητικές ενέργειες.

Για πάνω από μισό αιώνα, η DUR έχοντας «χτίσει» ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ανδρικά ενδύματα  με υφάσματα που προέρχονται από τους πιο ξακουστούς οίκους.